Termékleírás

Kültéri lámpák

A Kültéri lámpák alkatéziséhez tartozó weboldalunk a legmodernebb és energiatakarékos megoldásokat kínálja, amelyek nem csak a kültéri területek megvilágítását szolgálják, hanem egyúttal a környezetet is óvják. Az oldalunkon található termékek a Kerti szolár lámpák kategóriájába tartoznak, amelyek a napenergia felhasználásával működnek.

A Kerti szolár lámpák ideálisak minden olyan kültéri területre, ahol nincs könnyű hozzáférés a hagyományos elektromos hálózathoz. Emellett kiváló megoldást jelentenek a környezetbarát és fenntartható világítótestek iránt érdeklődőknek is. A weboldalunkon található lámpák minőségi anyagokból készültek, és tartósak, így hosszú élettartammal rendelkeznek. A modern és letisztult kinézet mellett könnyedén illeszkednek bármelyik kerti területbe.

Az oldalunkon található különböző fajtájú lámpák között változatosan válogathatnak az érdeklődők. Kínálatunkban megtalálhatók a talajba süllyeszthető lámpák, amelyek a kerti utat vagy az előkertet emelik ki stílusosan. Emellett választhatunk napelemes lámpaoszlopokat, amelyek elegáns megjelenésükkel és erősített fényükkel ideálisak a kerti tavak, medencék környékére. Ezenkívül sok egyéb fajta lámpa is megtalálható a weboldalon, amelyek segítségével a kültéri területek közvetlenül vagy közvetve megvilágíthatók.

Minden lámpánk napenergiával működik, így nincs szükség falazásra, áramvételi pontok kialakítására vagy bonyolult vezetékezésre. Egyszerűen feltűzhetők, beállíthatók és szükség esetén könnyedén mozgathatók. A beépített napelemeknek köszönhetően a lámpák akkumulátoraikat a nap sugaraival feltöltik, és az esti órákban automatikusan bekapcsolnak. Így energiát takarítanak meg és éppen elegendő fényt biztosítanak a kerti területen.

Weboldalunkon részletes leírásokat és specifikációkat talál minden termékről, valamint tanácsokat és tippeket a megfelelő választáshoz. Az alkatrészeket is külön-külön meg lehet vásárolni, így könnyedén karbantarthatók és javíthatók a lámpák.

Tekintse meg a Kültéri lámpák alkatéziséhez tartozó weboldalunkat a Kerti szolár lámpák kategóriában, és válassza ki azt a lámpát, amelyik a leginkább megfelel az igényeinek. Élvezze a kerti területe világítását, miközben egyúttal tiszteli is a környezetet!

13 996 Ft

Fényszóró Charlottenburg Sensor ezüst 20W 4 000K Fényszóró Charlottenburg Sensor ezüst 20W 4 000K

A lapos, modern kialakítású, ezüst színű Charlottenburg LED-es kültéri reflektor öntött alumíniumból, káprázásgátló szűrővel és biztonsági üvegből készült üvegdiffúzorral készült. Ütésálló (IK05), és alkalmas falra vagy belső sarokba történő felszerelésre magán-, köz- és kereskedelmi területeken. A 75°-kal elforgatható és 90°-kal megdönthető reflektor alá beépített IR mozgásérzékelő a fény időtartamát,

Grafitszürke LED ösvény lámpa Lennik Grafitszürke LED ösvény lámpa Lennik

A Lennik nagyon modern kialakítású, ezért tökéletesen illeszkedik a kortárs építészethez. A LED-eknek köszönhetően gazdaságos az energiafogyasztás

Nadesha ösvény lámpa, csiszolt arany Nadesha ösvény lámpa, csiszolt arany

A Nadesha ösvényfényt keleti lámpásként tervezték, és vonzó világítási tárgy kültéri használatra. A felület aranyszínű, antikolt felületű. IK06, tengervízálló.

Kültéri lámpa Fairford Kültéri lámpa Fairford

A kültéri használatra szánt hatszögletű Fairford mennyezeti lámpa öntött alumíniumból készült, régi bronzszínű kivitelben és texturált üvegárnyékolóval, amelyen keresztül a két izzó fénye egyenletesen és vakítás nélkül világít.

LED beépíthető lámpa Leti 200-HS fekete opál CCT LED beépíthető lámpa Leti 200-HS fekete opál CCT

A Leti LED fali süllyesztett lámpatest egyenként vagy csoportosan elhelyezve vakításmentes környezeti megvilágítást biztosít. LED CCT lámpa (GX53-as talp) tartozék. - made in Italy - A fény színe állítható: 3,000 K, 4,000 K vagy 6,500 K

Modern nemesacél kültéri fali lámpa 428 Modern nemesacél kültéri fali lámpa 428

Hatékony rozsdamentes acél kültéri fali lámpa 428 nagyszerű részletekkel Az elegáns rozsdamentes acél kültéri fali lámpa 428 ideálisan alkalmas a modern házak homlokzatának gazdagítására. a 428 rozsdamentes acél és üveg kombinációjából készült, és nemes, krómozott, középen elhelyezett merevítőkkel rendelkezik. Az elegáns, négyzet alakú, rozsdamentes acélból készült kültéri fali lámpa 11 cm-es kiállással

LED-es útvilágítás 2278, mozgásérzékelő, antracit LED-es útvilágítás 2278, mozgásérzékelő, antracit

A 2278-as hengeres LED-es útvilágítás mozgásérzékelővel van felszerelve, amely csak akkor kapcsolja be a fényt, amikor arra szükség van. Integrált túlfeszültség-védelem. Szerelőlemezzel együtt. - Mozgásérzékelő: érzékelési szög: 90°; hatótávolság: 6-8 m; időbeállítás: 10 mp-től 4 percig; fényerő beállítása: 5-150 lux - védelmi osztály: IP54 - fényerőszabályozás (külső)

Flores posta fény, zöld Flores posta fény, zöld

Az impozáns Flores oszloplámpa stílusos kialakításával és gyönyörű megvilágításával győz meg. A rézből készült motorháztető nagyon dekoratív hatást kelt, és teszi teljessé az elegáns kialakítást.

Canto Maxi 2 kültéri fali lámpa, horganyzott Canto Maxi 2 kültéri fali lámpa, horganyzott

A kocka alakú, elöl kerek Canto Maxi 2 kültéri fali lámpatest két GU10 foglalattal, fröccsöntött alumíniumból készült. Alkalmas kültéri területek fel-le világítására. - több lámpatestet lehet párhuzamosan kapcsolni

Paulmann House LED fali lámpa érzékelő 15 cm Paulmann House LED fali lámpa érzékelő 15 cm

A House modern LED-es fali lámpatest megbízható fényt biztosít kültéri területeken. Az energiatakarékos LED-ekkel és mozgásérzékelővel felszerelt House kellemes, nagyfelületű fényt biztosít a bejárati területen vagy a házfalakon. - négy üzemmód közül lehet választani - Érzékelő érzékelési tartomány 3-5m, 120°

Kaveri kültéri fali lámpa alumíniumból, antracit Kaveri kültéri fali lámpa alumíniumból, antracit

A Kaveri kültéri fali lámpa időjárásálló alumíniumból készült, és az IP44-es védettségnek köszönhetően ideálisan használható kültéren. A lámpafej 350°-kal elforgatható, valamint 90°-kal felfelé és lefelé dönthető, így biztosítva a helyszín optimális megvilágítását.

Theben theLeda D BL AL Bázis lámpa, 40 cm Theben theLeda D BL AL Bázis lámpa, 40 cm

A Leda D BL AL LED-es alaplámpatest a modern kialakítású kültéri területek stílusos megvilágítására használható, hogy sötétben hatástalanítsa a botlásveszélyt, például az ágyásszegélyeket és a gyepszegélyeket. - Fénykibocsátás elölről - vezeték nélküli hálózatba kapcsolható (beállítás csak aSenda B-n keresztül lehetséges aSenda Plug (nem tartozék) segítségével) - készenléti energia: ~ 0,5 W (vezeték

Arcchio Tassnim LED kültéri fali lámpa szürke 2-lámpás. Arcchio Tassnim LED kültéri fali lámpa szürke 2-lámpás.

A LED-es kültéri fali lámpatest egyszerű megjelenésének és IP65 védettségének köszönhetően tökéletesen alkalmas kültéri használatra. Porálló és védett a vízsugárral szemben.

Megatron Loky LED napelemes fali lámpa, szenzoros, kör alakú Megatron Loky LED napelemes fali lámpa, szenzoros, kör alakú

A Loky LED-es napelemes fali lámpa praktikus mozgásérzékelővel van felszerelve, amely három működési móddal rendelkezik. Mivel a Loky napenergiával működik, a lámpa rugalmasan felszerelhető a külső falra anélkül, hogy további áramcsatlakozásra lenne szükség - 120°-os lefedési szög, 6 méteres érzékelési sugár - Töltési idő kb. 19 óra - A világítás időtartama akár 23 óra (100%-on) - IP 54

PR Home hosszabbító kábel kültérre, 7m, fekete PR Home hosszabbító kábel kültérre, 7m, fekete

Hosszabbító kábel kültéri használatra, 7m, földelt, H07RN-F, 3x1,5mm²

Paulmann Plug & Shine LED fali lámpa Flotas Paulmann Plug & Shine LED fali lámpa Flotas

A falmosó Flotas a Plugból

LED asztali világítás Antibes IP54 akku RGBW fehér LED asztali világítás Antibes IP54 akku RGBW fehér

Az Antibes kis LED-es asztali lámpa újratölthető akkumulátorának és fröccsenő víz elleni védelmének köszönhetően mobil teraszlámpaként is használható. Henger alakú alumínium talpán opálüvegből készült ovális ernyő található. Nyomógombbal felszerelt (kapcsolás, dimmelés, fényszínváltás).- Fokozatlanul dimmelhető- A színhőmérséklet 3 fokozatban változtatható: 2700 K, 3000 K és 4000 K- Hét RGB LED szín

Philips SuperSlim LED IP54 Ø 25cm 4,000K fehér Philips SuperSlim LED IP54 Ø 25cm 4,000K fehér

A kerek Superslim IP54 LED-es mennyezeti lámpatest kültéri használatra nagyon lapos kialakítású, és a szatén szórón keresztül energiatakarékos, egyenletes fényt bocsát ki.

Philips myGarden Shades fali világítás antracit Philips myGarden Shades fali világítás antracit

A Philips myGarde sorozatához tartozó Shades kültéri fali lámpa öntött alumíniumból és műanyag diffúzorból készült, E27-es foglalattal ellátott. Fényt bocsát ki felfelé és lefelé, valamint oldalra és előre a lamellákon keresztül.

Zafferano Swap mini akku asztali lámpa fólia ezüst Zafferano Swap mini akku asztali lámpa fólia ezüst

A Swap mini LED-es akkumulátoros asztali lámpa kompakt és praktikus világítási megoldás beltéri használatra. Érintéses dimmerével és meleg fehér fényével hangulatos légkört teremt. A hosszú, 13 órás világítási idő és a rövid, 6 órás töltési idő különösen kényelmessé és könnyen használhatóvá teszi. Tartalmazza a töltőpadot és a konnektoros tápegységet.

Népszerű termékek

Gyermek parafaszőnyeg - ugróiskola
41 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ágy, menta, 160x200, ELSIE
219 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Íróasztal Dallas D13 tölgy Sonoma
62 013 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Oldalsó panel Kate 720x564 fekete
19 111 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nappali szett Providence N115
226 300 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Kinan függő lámpa korongokkal, fekete-arany
54 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nagy súlyú, rövid ujjú póló, sötétkék, L
3 088 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Kinszasa 2 150 fehér/tükör
203 238 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Antracit konyharukavica 19 x 32 cm - Gaya Ambiente
4 760 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szappantartó 21
15 792 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Törölköző EXCELLENT 17x24 cm
777 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szőnyeg New Shiraz 1,4/2,0 3708 S55
12 450 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lábtörlő dm5070hom1 50x70 home
4 252 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Moza termosztatikus zuhanykeverő
46 798 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED-es mennyezeti lámpa Cinderella fa CCT 30 x 30 cm
26 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Felvázolt színes absztrakció (10007S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ÁLMODJ SZÉPEKET falmatrica 3.
4 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024