41 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A 3776015 LED-es mennyezeti lámpatest négyzet alakú csatlakozódobozzal két téglalap alakú fémkerettel van felszerelve, amelyekbe meleg fehér LED-ek vannak beépítve egy műanyagból készült szaténozott burkolat mögött. A teljes lámpatestet szélességében egy fából készült keret veszi körül, és adja meg neki azt a bizonyos pluszt.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A 3776015 LED-es mennyezeti lámpatest négyzet alakú csatlakozódobozzal két téglalap alakú fémkerettel van felszerelve, amelyekbe meleg fehér LED-ek vannak beépítve egy műanyagból készült szaténozott burkolat mögött. A teljes lámpatestet szélességében egy fából készült keret veszi körül, és adja meg neki azt a bizonyos pluszt.

Mennyezeti lámpák

Üdvözöljük az Mennyezeti lámpák alkatéziséhez szóló weboldalon! Itt minden információt megtalálhat a mennyezeti lámpákról és azok különböző kategóriáiról. Az oldalunk célja, hogy segítséget nyújtson Önnek a legmegfelelőbb mennyezeti lámpa kiválasztásában, hogy otthona vagy munkakörnyezete szebbé, hangulatosabbá és funkcionálisabbá váljon.

Az Mennyezeti lámpák kategória széles választékkal rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy megtalálja az Ön egyedi ízlésének és igényeinek legmegfelelőbb darabot. Az oldalunkon többféle típusú mennyezeti lámpával találkozhat, beleértve a klasszikus, modern, ipari, vintage és design stílusú darabokat is. Mindegyik stílus különleges hangulatot teremt és feldobja a tér atmoszféráját.

Az oldalunkon részletes információkat találhat minden mennyezeti lámpa típusról, beleértve a méreteket, anyagokat, színeket és formákat. Minden lámpát alaposan leírunk, hogy segítsünk Önnek megismerni a termék tulajdonságait és előnyeit. Továbbá, a képek segítségével részletesebben megtekintheti a terméket és elképzeli, hogyan illeszkedne az Ön otthonába vagy munkakörnyezetébe.

Weboldalunkon számos további információ és tipp található a mennyezeti lámpák beszerzésével és használatával kapcsolatban. Megtudhatja, hogyan válasszon megfelelő méretű lámpát a helyiséghez, hogyan helyezze el a lámpákat a legjobb fényerősség érdekében, valamint hogyan tartsa karban és tisztán a mennyezeti lámpákat. További tanácsokat adunk arra vonatkozóan is, hogyan kombinálhatja a mennyezeti lámpákat más világítási lehetőségekkel, például a falikarokkal vagy asztali lámpákkal.

Az Mennyezeti lámpák alkatézis weboldalunkon a legfontosabb szempont az Ön elégedettsége és elégedett ügyfélként való visszatérése. Ezért cégünk garantált minőséget nyújt minden termékéhez, és szakszerű javaslatokat tesz a megfelelő lambaválasztással kapcsolatban. Bízunk benne, hogy weboldalunk eléri az Ön elvárásait és segít Önnek megtalálni a tökéletes mennyezeti lámpát otthonában vagy munkakörnyezetében.


Ariella mennyezeti lámpa, öt izzós Ariella mennyezeti lámpa, öt izzós

Az Ariella mennyezeti lámpa modern és időtlen, szaténozott üvegárnyékolójával lágy fénypillanatokkal ajándékozza meg a szobát. A krómszínű acél és a matt üveg kombinációja stílusos kiegészítője a bútoroknak.

Mennyezeti lámpa Pastel Trio 60cm türkiz/szürke/világosszürke Mennyezeti lámpa Pastel Trio 60cm türkiz/szürke/világosszürke

A Pastel Trio mennyezeti lámpa vonzó, türkizkék, szürke és világosszürke színű hármas árnyékolójával nemcsak kiváló hangulatvilágítást biztosít, hanem kikapcsolt állapotban a belső tér dekoratív elemeként is funkcionál. Az árnyékoló belseje fehér színű. Ez optimális fényvisszaverődést eredményez.

Arcchio mennyezeti lámpa Walisa, Ø 10 cm, fekete, alumínium Arcchio mennyezeti lámpa Walisa, Ø 10 cm, fekete, alumínium

A kétlámpás Walisa mennyezeti lámpa egy felfelé sugárzó LED-modullal (integrált) és egy GU10 foglalattal rendelkező, lefelé irányuló fényforrással rendelkezik (az izzó nem tartozék). Ez a modern lámpatest dimmelhető, és tökéletesen alkalmas kereskedelmi használatra is.

Lucande Edano LED mennyezeti lámpa, dimmelhető Lucande Edano LED mennyezeti lámpa, dimmelhető

Az alumíniumból készült Edano LED-es mennyezeti lámpa széles és impozáns megjelenésű, fehér textilből készült ernyőjével, amelynek formája és ívei némileg egy szélben vitorlázó madárra emlékeztetnek. A lámpatest melegfehér LED-ekkel van felszerelve, és bármely szabványos fénykapcsolóval három fényerősségre (100%, 40%, 10%) kapcsolható.

Lindby LED mennyezeti lámpa Joline, 74 cm, króm színű, fém Lindby LED mennyezeti lámpa Joline, 74 cm, króm színű, fém

A Joline mennyezeti lámpa finoman megmunkált és világos fényt biztosít. Csodálatos kiegészítője bármely modern stílusú helyiségnek.

Amilia fürdőszobai mennyezeti lámpa üvegbúra Ø18cm Amilia fürdőszobai mennyezeti lámpa üvegbúra Ø18cm

Az Amilia mennyezeti lámpát fürdőszobai használatra tervezték. A fehér üveget szatén nikkel színű mennyezeti keret egészíti ki, így a megjelenés nagyon időtálló.

Wood Basic mennyezeti lámpa, kétszínű Wood Basic mennyezeti lámpa, kétszínű

Ez a kétlámpás mennyezeti lámpa egy téglalap alakú faelemből, mint tartóból és két fémkonzolból áll, amelyeken egy-egy E27-es foglalat található kis konzolokon. Ennek a mennyezeti lámpának a középpontjában a fényforrások állnak, amelyek nem tartoznak hozzá.

Távtartó mennyezeti lámpa Evington, nikkel Távtartó mennyezeti lámpa Evington, nikkel

Az Evington távtartós mennyezeti lámpatest a nagyméretű, fújt, maratott üvegből készült világítótestnek köszönhetően nagy sugarú körben szórja szét a behelyezett izzó fényét. A kisugárzott fény a mennyezeti lámpatest alá rögzített üveggömbben is megtörik. - Befejezés: Szatén nikkel

mennyezeti lámpa Traktor farm motívummal mennyezeti lámpa Traktor farm motívummal

A Tractor mennyezeti lámpa gyermekbarát motívummal és állítható spotlámpákkal rendelkezik. Az izzók nem tartoznak a csomaghoz, azokat külön kell megrendelni

LED mennyezeti lámpa Anel-40, matt nikkel, direkt/indirekt LED mennyezeti lámpa Anel-40, matt nikkel, direkt/indirekt

Az Anel-40 LED-es mennyezeti lámpa nagyon modern kialakítású. A mennyezeti lámpatest egy eltolt gyűrűt tart, amely a felső és az alsó oldalon LED-ekkel van felszerelve, és így közvetlen és közvetett világítást is biztosít. - dimmelhető a fázisszekción keresztül - nagyon jó színvisszaadás Ra > 90 - made in Germany

Kundalini Kushi 16 mennyezeti lámpa, Ø 16 cm, sárgaréz Kundalini Kushi 16 mennyezeti lámpa, Ø 16 cm, sárgaréz

A Kushi mennyezeti lámpa díszes, kétrétegű, szájfúvott üvegből készült üvegárnyékolóval és a közepéből kiálló, fémből készült szárral rendelkezik. A fény egyenletesen és vakításmentesen világít a helyiségbe, és gyönyörű általános megvilágítást biztosít. A Kushi a falra is felszerelhető.

Aria titán LED lámpa Aria, szab. - 40 cm Aria titán LED lámpa Aria, szab. - 40 cm

A LED-es mennyezeti lámpatest közvetlen és közvetett fénykibocsátást egyaránt produkál. A fényerő LED-es fényerőszabályzóval vagy fázisvágásos fényerőszabályzóval változtatható.

Megaman Renzo+ LED fali lámpa CCT Multilumen érz. Megaman Renzo+ LED fali lámpa CCT Multilumen érz.

A kerek, fehér LED-es Renzo fali lámpa IP44-es védettségi osztályának köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Magas fényminőségű és villódzásmentes. A fény színe állítható, választhat a meleg fehér és az univerzális fehér között. Ezenkívül beépített nagyfrekvenciás mozgásérzékelővel van felszerelve, amely csak akkor kapcsolja be a lámpatestet, amikor valóban szükség van rá. Ezáltal

Prios LED mennyezeti lámpa Edwina, ezüst, 17,7cm, 3 db, dimmelhető Prios LED mennyezeti lámpa Edwina, ezüst, 17,7cm, 3 db, dimmelhető

Az Edwina LED-es mennyezeti lámpa IP44-es védettségének köszönhetően fürdőszobákban és általában nedves helyiségekben is használható, és előnye, hogy a fény színe a felszerelés előtt beállítható, mivel a burkolaton található egy erre a célra szolgáló DIP-kapcsoló. A fényerő szabályozására külső fényerőszabályzó is használható. A design mindeközben egyszerű és időtálló, így az Edwina sokféleképpen használható,

Paulmann Gove mennyezeti világítás IP44 G9 3 izzós Paulmann Gove mennyezeti világítás IP44 G9 3 izzós

A Gove mennyezeti lámpa fémből készült kerek baldachinnal és három gömb alakú, szatírozott üvegből készült ernyővel rendelkezik. A gömb alakú ernyők finoman sugározzák a G9-es lámpák (nem tartozék) fényét minden oldalra. Az IP44-es védettségi osztálynak köszönhetően ideális a fürdőszobába.

Zöld özvegy mennyezeti lámpa, üveggömbök, ötlángos Zöld özvegy mennyezeti lámpa, üveggömbök, ötlángos

Az ötlámpás Green Widow mennyezeti lámpa fekete lakkozott vas csatlakozódobozát egy négyzet alakú falap rejti. Ebből ereszkedik le az öt gömb alakú üvegárnyékoló. Mindegyikben egy E14-es izzó (nem tartozék) számára van hely. Fiatalos és dinamikus értékek jellemzik a JUST LIGHT márkát. - korábban Leuchten Direkt néven ismert.

LED mennyezeti lámpa Karla téglalap alakú hossza 120 cm LED mennyezeti lámpa Karla téglalap alakú hossza 120 cm

A sötét fa árnyalatú fémből, MDF-ből és műanyagból készült, téglalap alakú Karla LED-es mennyezeti lámpa két hatékony LED-es fényforrást tartalmaz. A fali kapcsolón keresztül három világítási forgatókönyv kapcsolható: 1. főfény, 2. mellékfény, 3. mindkettő együtt. Ez lehetővé teszi az optimális világítási hangulat megteremtését. Memóriafunkciót tartalmaz.

Bluetooth-os RGB színes távirányítós mennyezeti lámpa hangszórókk... Bluetooth-os RGB színes távirányítós mennyezeti lámpa hangszórókk...

Mobiltelefonnal, tablettel és távirányítóval vezérelhető színváltó mennyezeti lámpa. A tökéletes hangulatot teremt a hálószobába vagy a ház bármelyik pontjára. A lámpa több funkcióval rendelkezik: változtatható fényerő és szín, zenehallgatás, ébresztőóra. Kellemes hangulatfényt varázsolhatsz szobáidba ezzel az RGB LED lámpával. Relaxálhatsz egy általad választott dallamra miközben beállítod a megfelelő

Philips Hue Devere M White Ambiance LED mennyezeti lámpa, fehér + DIM Switch Philips Hue Devere M White Ambiance LED mennyezeti lámpa, fehér + DIM Switch

Home LED-es fali/mennyezeti lámpa RCC 15 LED/BK kerek led lámpa 1... Home LED-es fali/mennyezeti lámpa RCC 15 LED/BK kerek led lámpa 1...

LED-es fali/mennyezeti lámpa RCC 15 LED/BK • kör alakú lámpatest levehető védőráccsal • alapanyaga: műanyag • vízsugár ellen védett, IP65 • 15 W fogyasztás, 1050 lumen fényerő • természetes, 4000 K színhőmérséklet • méret: 232 x 211 x 56 mm • A lámpatest beépített LED lámpákat tartalmaz, melyek nem cserélhetők a lámpatestben. • Energiaosztály: A   Tulajdonság Részletek

Népszerű termékek

Gyermek parafaszőnyeg - ugróiskola
41 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ágy, menta, 160x200, ELSIE
219 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Íróasztal Dallas D13 tölgy Sonoma
62 013 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Oldalsó panel Kate 720x564 fekete
19 111 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nappali szett Providence N115
226 300 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Kinan függő lámpa korongokkal, fekete-arany
54 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nagy súlyú, rövid ujjú póló, sötétkék, L
3 088 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Kinszasa 2 150 fehér/tükör
203 238 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Antracit konyharukavica 19 x 32 cm - Gaya Ambiente
4 760 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szappantartó 21
15 792 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Törölköző EXCELLENT 17x24 cm
777 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szőnyeg New Shiraz 1,4/2,0 3708 S55
12 450 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lábtörlő dm5070hom1 50x70 home
4 252 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Moza termosztatikus zuhanykeverő
46 798 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED-es mennyezeti lámpa Cinderella fa CCT 30 x 30 cm
26 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Felvázolt színes absztrakció (10007S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ÁLMODJ SZÉPEKET falmatrica 3.
4 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024