38 261 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

külön megvásárolható lábazat

Raktáron
EAN:
Gyártó:
Termékleírás

A Konyhaszekrény Infinity R-60-1K/5 Anthracite egy modern és stílusos választás a konyhádba. Ez a konyhaszekrény tökéletesen illeszkedik a mai modern és minimalista konyhai környezetbe, kiváló minőséget és funkcionalitást kínálva.

A konyhaszekrény mérete 60 cm széles, ami ideális a kis és közepes méretű konyhákhoz. A fekete anthracite szín a modern dizájn részét képezi, ami elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz a konyhának.

A szekezetben található egy ajtó és öt fiók, amelyek kényelmes tárolási lehetőséget biztosítanak az edényeknek, evőeszközöknek, és más konyhai kiegészítőknek. Az ajtó rejtett dőlésszögű nyitásra van tervezve, aminek köszönhetően elegáns megjelenést kap a konyhaszekrény. A fiókok praktikusak és könnyen kinyílnak és zárnak a beépített fékezéssel is.

A konyhaszekrény tartós és kiváló minőségű, laminált faforgácslapból készült. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű karbantartást. A szekrény belseje könnyen tisztítható, és ellenáll a foltoknak és a karcolásoknak.

Válaszd a Konyhaszekrény Infinity R-60-1K/5 Anthracitét, és fejezd ki stílusodat és egyéniségedet a konyhádban. Funkcionalitásával és elegáns megjelenésével biztosan megfelel majd minden igényednek, és a konyha központjává válik.

külön megvásárolható lábazat

Lakkozott konyhák

A weboldalunk a lakkozott konyhák eladására specializálódott, és az alkatételek széles kínálatát kínálja az érdeklődők számára. A Konyha bútorok kategóriája alatt megtalálhatóak a legkülönfélébb lakkozott konyhai alkatrészek, amelyek segítenek önnek megtalálni az álmai konyháját.

Egy lakkozott konyha stílusos és elegáns részletességgel készült bútorokból áll, amelyek egyértelműen növelik a konyhája vonzerejét és értékét. A weboldalunkon minden olyan alkatrészt megtalálhat, amire szüksége lehet a konyhafelújításához vagy akár a teljesen új konyha kiépítéséhez.

Alaposan kiválasztott alkatrészeink között megtalálhatóak a konyhaszekrények, fiókok, ajtók, polcok, magasítók, valamint a konyhai munkapultok is. Mindegyik alkatrész prémium minőségű anyagokból készül, és precíziós technológiával állítjuk elő őket. A lakkozott felület tökéletesen sima és ragyogó, ezáltal a konyha friss és modern megjelenést kap.

A weboldalunkon található alkatrészek széles színválasztékkal érhetőek el, így könnyen megtalálhatja a saját stílusához leginkább illőt. A klasszikus fehér mellett elérhetőek más népszerű színek is, például a szürke, a barna vagy a fekete. Az alkatrészek között megtalálhatók az egyszínű vagy akár a mintás felületek is, amelyek időtálló és kifinomult megjelenést biztosítanak.

A weboldalunk kényelmesen navigálható, és könnyen böngészhető a különböző termékkategóriák között. A termékek részletes leírásaival és képekkel segítjük vásárlóinkat a döntésben. Emellett a termékek árait is átlátható módon tüntetjük fel, hogy könnyen megtalálja a kínált lehetőségek között a legmegfelelőbbet.

Az alkatrészek könnyen telepíthetők és karbantarthatók, így nem jelentenek problémát még a kevésbé jártas felhasználóknak sem. Továbbá, a weboldalunkon található konyhai alkatrészek hosszú távú tartósságot és ellenállóképességet biztosítanak, így garantáltan hosszú ideig élvezheti a konyhája új megjelenését.

Látogasson el weboldalunkra, és fedezze fel kiváló minőségű lakkozott konyháink alkatrészeit, hogy megépíthesse a tökéletesen testre szabott és modern konyháját!

13 996 Ft

Konyhaszekrény Tara K21-60-2kr/4 White Mat Konyhaszekrény Tara K21-60-2kr/4 White Mat

külön megvásárolható lábazat

Konyhaszekrény Infinity R-40-1K/5 Crystal White Konyhaszekrény Infinity R-40-1K/5 Crystal White

A Konyhaszekrény Infinity R-40-1K/5 Crystal White modern és elegáns kialakítású darab, mely tökéletes választás lehet bármely otthonba. A kristályfehér színű szekrény tágas tárolóhelyet kínál az edények, evőeszközök és egyéb konyhai kellékek számára. Az Infinity konyhaszekrény strapabíró és könnyen tisztítható anyagból készült, így hosszú éveken keresztül szolgálhatja Önt a mindennapi konyhai tevékenységek

Konyhaszekrény Infinity V5-60-1AL/5 Crystal White Konyhaszekrény Infinity V5-60-1AL/5 Crystal White

Az Infinity V5-60-1AL/5 Crystal White egy modern és stílusos konyhaszekrény, amelynek tervezése a funkcionalitás és a látványosság ötvözésére összpontosít. Ez a kivételes bútordarab maximális tárolókapacitással és elegáns megjelenéssel büszkélkedik, ami bármely konyhát feldobja. Ez a konyhaszekrény kiváló minőségű és strapabíró anyagokból készül, garantálva ezzel a hosszú élettartamot és a tartósságot.

Konyhaszekrény Infinity V9-40-1K/5 Crystal White Konyhaszekrény Infinity V9-40-1K/5 Crystal White

A Konyhaszekrény Infinity V9-40-1K/5 Crystal White tökéletes választás bármely konyhába, legyen az modern vagy klasszikus stílusú. A szekrény elegáns fehér színével és letisztult design-jával könnyedén illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Az Infinity V9-40-1K/5 konyhaszekrény kiváló minőségű anyagból készült, amelynek köszönhetően hosszú éveken keresztül szolgálja majd Önt. A kristályfehér színű frontokkal

Konyhaszekrény Infinity V9-90-2K/5 Crystal White Konyhaszekrény Infinity V9-90-2K/5 Crystal White

A Konyhaszekrény Infinity V9-90-2K/5 Crystal White egy exkluzív és stílusos dizájnnal rendelkező konyhabútor, amely tökéletesen illeszkedik bármely modern otthonba. Ez a konyhaszekrény nem csak a praktikus tárolási megoldások miatt kiemelkedő, hanem elegáns megjelenésével is lenyűgözi a lakásdíszítés szerelmeseit. A termék megbízhatósága és minősége kiemelkedik a konkurencia termékei közül. A konyhaszekrény

Konyhaszekrény Evia r-ug-2k/4 pearl grey matt Konyhaszekrény Evia r-ug-2k/4 pearl grey matt

külön megvásárolható lábazat

Konyhaszekrény Evia r-45-4mbox/4 4s pearl grey matt Konyhaszekrény Evia r-45-4mbox/4 4s pearl grey matt

külön megvásárolható lábazat

Konyhaszekrény Evia v3-60-1k/4 pearl grey matt Konyhaszekrény Evia v3-60-1k/4 pearl grey matt

A Konyhaszekrény Evia v3-60-1k/4 pearl grey matt tökéletes választás azok számára, akik stílusos és modern konyhát szeretnének kialakítani otthonukban. Ez a szekrény egy elegáns pearl grey matt kivitelben készült, ami minden enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. A szekrényben található 4 tágas fiók és 1 nyitott polc rengeteg tárolóhelyet biztosít az edények, evőeszközök és konyhai kiegészítők számára.

Konyhaszekrény Evia v7-45-1k/4 pearl grey matt Konyhaszekrény Evia v7-45-1k/4 pearl grey matt

A Konyhaszekrény Evia v7-45-1k/4 pearl grey matt egy stílusos és praktikus konyhai bútordarab, ami tökéletes választás lehet otthonodba. A szekrény elegáns pearl grey matt felülete modern megjelenést kölcsönöz a konyhának, míg a kiváló minőségű anyagoknak és precíz kivitelezésnek köszönhetően hosszú éveken át szolgálja majd a háztartásodat. A konyhaszekrény tágas tárolóhelyet kínál edényeknek, élelmiszereknek

Konyhaszekrény Evia v9-ug-2k/4 pearl grey matt Konyhaszekrény Evia v9-ug-2k/4 pearl grey matt

A Konyhaszekrény Evia v9-ug-2k/4 pearl grey matt egy elegáns és praktikus konyhabútor, amelyet tökéletesen illeszthetsz bármilyen modern, minimalista otthonba. Ez a szekrény egyaránt kiváló választás lehet új építésű, felújított vagy akár lakberendezési stílusodhoz igazított konyhákba is. A pearl grey matt színű felület elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhaszekrénynek, míg matt felületű kialakítása

Konyhaszekrény Tara R-Ug-1kmcr/4 White Mat Konyhaszekrény Tara R-Ug-1kmcr/4 White Mat

A Konyhaszekrény Tara R-Ug-1kmcr/4 White Mat ideális választás minden olyan háztartás számára, ahol a praktikum és a stílus megtalálása a cél. Ez a fehér színű, matt bevonattal ellátott konyhaszekrény egyedülálló eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz a konyhának. A konyhaszekrény Tara R-Ug-1kmcr/4 White Mat tartós és kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot

Konyhaszekrény Tara K23-60-2kf/4 White Mat Konyhaszekrény Tara K23-60-2kf/4 White Mat

külön megvásárolható lábazat

Konyhaszekrény Tara V9-80-2k/4 White Mat Konyhaszekrény Tara V9-80-2k/4 White Mat

Konyhaszekrény Evergreen R-80-2MBOX/4 2S ivorymat Konyhaszekrény Evergreen R-80-2MBOX/4 2S ivorymat

Az Evergreen R-80-2MBOX/4 2S ivorymat konyhaszekrény egy elegáns és praktikus északi stílusú bútordarab, amely tökéletes választás a modern konyhákba. A termék magas minőségű szekrénytesttel rendelkezik, amely időtálló és ellenálló, így hosszú távú használatra tervezett. Ez a konyhaszekrény két mély fiókkal és két ajtóval rendelkezik, amelyek elegánsan megnyílnak, hogy könnyen hozzáférhessünk az elrejtett

Konyhaszekrény Evergreen R-80-3MBOX/4 3S ivorymat Konyhaszekrény Evergreen R-80-3MBOX/4 3S ivorymat

A Konyhaszekrény Evergreen R-80-3MBOX/4 3S ivorymat megtestesíti a klasszikus eleganciát és a modern funkcionalitást. Ez a gyönyörű konyhaszekrény tökéletesen illeszkedik bármilyen otthon belső tereibe, legyen az hagyományos vagy modern stílusú. Az ivorymat színű felület gyönyörűen illeszkedik a konyha bármilyen színvilágához, és meghitt légkört teremt a helyiségben. A magas minőségű laminált bútorlapokból

Konyhaszekrény Evergreen K14-30-1KZ/3 ivorymat Konyhaszekrény Evergreen K14-30-1KZ/3 ivorymat

külön megvásárolható lábazat

Konyhaszekrény Evergreen V9-30-1K/4 ivorymat Konyhaszekrény Evergreen V9-30-1K/4 ivorymat

Konyhaszekrény Evergreen V9-80-2K/4 ivorymat Konyhaszekrény Evergreen V9-80-2K/4 ivorymat

Konyhaszekrény Tara R-60-R/4 Korpus graphite mat Konyhaszekrény Tara R-60-R/4 Korpus graphite mat

A Konyhaszekrény Tara R-60-R/4 ideális választás minden olyan otthonba, ahol praktikus és esztétikus tárolóhelyre van szükség. A korpus graphite mat színével elegáns és modern megjelenést kölcsönöz bármely konyhának. A szekrény funkcionális kialakításának köszönhetően rengeteg tárolóhelyet kínál az edények, élelmiszerek és konyhai eszközök számára. A belsőpolcok állíthatóak, így könnyedén igazíthatóak

Konyhaszekrény Tara V9-30-1k/4 graphite mat Konyhaszekrény Tara V9-30-1k/4 graphite mat

A Konyhaszekrény Tara V9-30-1k/4 graphite mat egy modern és stílusos bútordarab, amely tökéletes kiegészítője lehet bármely konyhának. A grafitszürke matt felület elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz a szekrénynek, míg az egyedi tervezésű fogantyúk és az átlós elrendezésű ajtók modern és trendi stílust képviselnek. A konyhaszekrény belső része tágas és jól szervezhető, így ideális tárolóhelyet

Népszerű termékek

Gyermek parafaszőnyeg - ugróiskola
41 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ágy, menta, 160x200, ELSIE
219 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Íróasztal Dallas D13 tölgy Sonoma
62 013 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Oldalsó panel Kate 720x564 fekete
19 111 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nappali szett Providence N115
226 300 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Kinan függő lámpa korongokkal, fekete-arany
54 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nagy súlyú, rövid ujjú póló, sötétkék, L
3 088 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Kinszasa 2 150 fehér/tükör
203 238 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Antracit konyharukavica 19 x 32 cm - Gaya Ambiente
4 760 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szappantartó 21
15 792 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Törölköző EXCELLENT 17x24 cm
777 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szőnyeg New Shiraz 1,4/2,0 3708 S55
12 450 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lábtörlő dm5070hom1 50x70 home
4 252 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Moza termosztatikus zuhanykeverő
46 798 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED-es mennyezeti lámpa Cinderella fa CCT 30 x 30 cm
26 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Felvázolt színes absztrakció (10007S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ÁLMODJ SZÉPEKET falmatrica 3.
4 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024