47 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Bali mennyezeti lámpa kerek formájú, és tiszta bambuszból van szőve. A felhasznált anyagnak köszönhetően különösen stabil és nagyon természetesnek tűnik. A hozzáillő izzólámpával lélegzetelállító fényhatások érhetők el, mivel a fény átsüt a finom fonott mintázaton, és mintát ábrázol. A vasból készült kerek baldachin visszatartja és eltűnik a vonzó árnyékoló mögött.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Bali mennyezeti lámpa kerek formájú, és tiszta bambuszból van szőve. A felhasznált anyagnak köszönhetően különösen stabil és nagyon természetesnek tűnik. A hozzáillő izzólámpával lélegzetelállító fényhatások érhetők el, mivel a fény átsüt a finom fonott mintázaton, és mintát ábrázol. A vasból készült kerek baldachin visszatartja és eltűnik a vonzó árnyékoló mögött.

Mennyezeti lámpák

Üdvözöljük az Mennyezeti lámpák alkatéziséhez szóló weboldalon! Itt minden információt megtalálhat a mennyezeti lámpákról és azok különböző kategóriáiról. Az oldalunk célja, hogy segítséget nyújtson Önnek a legmegfelelőbb mennyezeti lámpa kiválasztásában, hogy otthona vagy munkakörnyezete szebbé, hangulatosabbá és funkcionálisabbá váljon.

Az Mennyezeti lámpák kategória széles választékkal rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy megtalálja az Ön egyedi ízlésének és igényeinek legmegfelelőbb darabot. Az oldalunkon többféle típusú mennyezeti lámpával találkozhat, beleértve a klasszikus, modern, ipari, vintage és design stílusú darabokat is. Mindegyik stílus különleges hangulatot teremt és feldobja a tér atmoszféráját.

Az oldalunkon részletes információkat találhat minden mennyezeti lámpa típusról, beleértve a méreteket, anyagokat, színeket és formákat. Minden lámpát alaposan leírunk, hogy segítsünk Önnek megismerni a termék tulajdonságait és előnyeit. Továbbá, a képek segítségével részletesebben megtekintheti a terméket és elképzeli, hogyan illeszkedne az Ön otthonába vagy munkakörnyezetébe.

Weboldalunkon számos további információ és tipp található a mennyezeti lámpák beszerzésével és használatával kapcsolatban. Megtudhatja, hogyan válasszon megfelelő méretű lámpát a helyiséghez, hogyan helyezze el a lámpákat a legjobb fényerősség érdekében, valamint hogyan tartsa karban és tisztán a mennyezeti lámpákat. További tanácsokat adunk arra vonatkozóan is, hogyan kombinálhatja a mennyezeti lámpákat más világítási lehetőségekkel, például a falikarokkal vagy asztali lámpákkal.

Az Mennyezeti lámpák alkatézis weboldalunkon a legfontosabb szempont az Ön elégedettsége és elégedett ügyfélként való visszatérése. Ezért cégünk garantált minőséget nyújt minden termékéhez, és szakszerű javaslatokat tesz a megfelelő lambaválasztással kapcsolatban. Bízunk benne, hogy weboldalunk eléri az Ön elvárásait és segít Önnek megtalálni a tökéletes mennyezeti lámpát otthonában vagy munkakörnyezetében.


Tuse mennyezeti lámpa, három izzós, fekete Tuse mennyezeti lámpa, három izzós, fekete

A háromlámpás Tuse mennyezeti lámpa fekete lakkozott acélkarjain esztétikus gömbölyű opálüveg-árnyékolók vannak. A felhasznált lámpák fénye vakításmentesen jut a helyiségbe. Kortárs fényforrás modern lakóterekbe.

Kabo mennyezeti lámpa, 1 karos, fekete, hatlángú, fekete színű Kabo mennyezeti lámpa, 1 karos, fekete, hatlángú, fekete színű

A hatlámpás Kabo mennyezeti lámpa egy fekete színű, egyenes karral ellátott mennyezeti tartóból áll, amelyre hat gömb alakú opálüveg-árnyékoló van erősítve: Két árnyékoló felfelé, kettő lefelé és kettő oldalra mutat. A fény minden irányba sugárzik, és megfelelő megvilágítást biztosít a helyiségben. Ideális fényforrás nappalikba vagy előszobákba.

54814-4 mennyezeti spotlámpa négy búrával 54814-4 mennyezeti spotlámpa négy búrával

Az 54814-4 mennyezeti spotlámpa nyitott, állítható, spirál alakú, egyedi merevítőkből álló fém árnyékolókkal van felszerelve. Ezeket aranyszínű díszítés díszíti.

Frez modul mennyezeti lámpa Ø 17,5 cm, fehér Frez modul mennyezeti lámpa Ø 17,5 cm, fehér

A Modul Frez mennyezeti lámpa ernyője fémből készült, és az ernyő körül csíkban futó kivágott mintázatnak köszönhetően egyedi fényhatásokat kelt a környezetben. 1 x E27 max. 60 W, exkluzív.

Lindby Henos LED mennyezeti lámpa, RGB-színváltós Lindby Henos LED mennyezeti lámpa, RGB-színváltós

Henos LED mennyezeti lámpa szimmetrikus kivitelben A Henos LED-es mennyezeti lámpa a szimmetriát és a színes fényt ötvözi. Négy merevítőből áll, amelyek egy konzolnál keresztezik egymást, tükörszerű mintázatot alkotva. A krómszínű színezés könnyedén illeszkedik a legkülönbözőbb belsőépítészeti stílusokhoz. Ezenkívül a Henos mennyezeti lámpa LED-ekkel rendelkezik, amelyek négy különböző színben világítanak

Lindby Yokabed LED mennyezeti lámpa RGB-színváltós Lindby Yokabed LED mennyezeti lámpa RGB-színváltós

Yokabed LED mennyezeti lámpa RGB színváltó funkcióval A Yokabed LED-es mennyezeti lámpa nemcsak stílusos dekoráció, hanem színváltó funkciójával a fény variálását is biztosítja. Felfüggesztésén négy, egymást keresztező és elegáns mintát alkotó merevítőelem található. A krómszínű színelemek kellemes látványt nyújtanak, és a legkülönfélébb belső terekhez illenek. Tökéletesen alkalmas a nappaliba vagy

Lindby Zylindro mennyezeti lámpa, két izzós Lindby Zylindro mennyezeti lámpa, két izzós

Kétlámpás mennyezeti lámpa Zylindro érdekes kialakítású árnyékolókkal Két fekete textilárnyékolót aranyszínű PVC-bevonatú belsővel egy téglalap alakú, acélból készült baldachinra erősítettek. A hosszú oldalon való nyitásuk szemet gyönyörködtetővé teszi őket. Ez a nyílás különleges fényhatást kelt egy fényes fénykúp formájában. Az arany árnyalatú belső rész meleg csillogást kölcsönöz a világítótestnek.

Ilira LED mennyezeti lámpa dimmelhető CCT 4izzós Ilira LED mennyezeti lámpa dimmelhető CCT 4izzós

Az Ilira LED mennyezeti lámpa modern dizájnnal és nagy fényerővel rendelkezik. A fényerő (távirányítóval) és a fény színe (kapcsolóval) egyaránt állítható. Memória funkcióval.

Artemide Gople mennyezeti lámpa réz/ezüst Artemide Gople mennyezeti lámpa réz/ezüst

A Gople távtartós mennyezeti lámpa üvegárnyéka egy régi velencei technika szerint kézzel készült. Az üvegfúvási folyamat során fokozatosan kristályüveg keletkezik, ami minden egyes lámpát egyedivé tesz. A színes felületet egy innovatív fém vákuumos lerakási eljárással érik el. A Gople egyedi fénymintával tűnik ki. - handmade in Italy - az Artemide terméke - tervezte: BIG - Bjarke Ingels Group

Nagyszerű mennyezeti lámpa Lioba 35 cm Nagyszerű mennyezeti lámpa Lioba 35 cm

A 35 cm átmérőjű Lioba szecessziós mennyezeti lámpa kisebb helyiségek számára megfelelő alapvilágítást biztosít; nagyobb helyiségek esetében csoportosan kell elhelyezni. Kék akril díszítőkövekkel. - Mennyezeti lámpatest bronz (kézi árnyékolású) - Az árnyékoló tiszta üvegből készült rudakból készült

Bopp Aura LED mennyezeti lámpa Ø 40cm fehér/fekete Bopp Aura LED mennyezeti lámpa Ø 40cm fehér/fekete

Az Aura LED mennyezeti lámpatest alumíniumból készült gyűrűkből és szaténozott burkolatból áll, amelyek mögött egy melegfehér LED-csík helyezkedik el, egyenletes fénysugárzással világítva meg a helyiséget. A lámpatest tompítható, és a legkülönbözőbb helyiségek alapvilágítására használható - a mindössze 4 cm-es alacsony beépítési magasságnak köszönhetően még a nagyon alacsony helyiségekben is. Az Aura

Planus 60 LED mennyezeti lámpa ált. fehér, LED-ek Planus 60 LED mennyezeti lámpa ált. fehér, LED-ek

Legyen szó otthoni irodáról vagy más munka- és mellékhelyiségekről - a Planus 60 LED mennyezeti lámpatest univerzális fehér fényszínnel energiatakarékos, világos és egyenletes világítást biztosít.

RZB Flat Polymero lámpa on/off 27W 46cm 840 RZB Flat Polymero lámpa on/off 27W 46cm 840

Az RZB Flat Polymero LED mennyezeti lámpateste lencseként ívelt a helyiségbe, és burkolata ütésálló, opálos polikarbonátból készült. A belsejében elhelyezett LED felületű tábla homogén megvilágítást biztosít. - egyszerű szerelés és karbantartás a szabadalmaztatott, szerszám nélküli zárási technológiának köszönhetően (press lock) - ütésállóság: IK10 - védettségi osztály: IP40 - falra szerelhető is

RZB Flat Polymero lámpa DALI 21W 36cm 840 RZB Flat Polymero lámpa DALI 21W 36cm 840

Az RZB Flat Polymero LED-es mennyezeti lámpatest lencse alakban ívelt a helyiségbe, és ütésálló, opálos polikarbonátból készült burkolattal van ellátva. A belsejében elhelyezett LED felületű tábla homogén megvilágítást biztosít. - egyszerű szerelés és karbantartás a szabadalmaztatott, szerszám nélküli zárási technológiának köszönhetően (press lock) - ütésállóság: IK10 - védelmi osztály: IP40 - kívülről

RZB HB 502 LED mennyezeti lámpa, Ø40cm, 30W, 3,000K RZB HB 502 LED mennyezeti lámpa, Ø40cm, 30W, 3,000K

A HB 502 LED-es mennyezeti lámpatest lapos, kerek kialakítású, opálos polikarbonátból készült szórófejjel ellátott, és nagy felületű általános világítást biztosít társalgók, dolgozószobák és folyosók számára. - Gyorsszerelő adapter horganyzott acéllemezből, rögzítőcsavarokkal - falra szerelésre is alkalmas - ütésállóság: IK06 - beépített kezelőszerkezettel

Lindby mennyezeti lámpa Upari, 4-lámpás, hosszú, 100 cm, acél Lindby mennyezeti lámpa Upari, 4-lámpás, hosszú, 100 cm, acél

Az Upari egy modern, egyenes vonalvezetésű LED-es fali lámpa, amely nemes színkeverékével tűnik ki. Ez egy dekoratív fényforrás, amely különleges megjelenést biztosít például a nappaliban vagy az előszobában.

LED mennyezeti lámpa Puk Maxx Plus, matt króm LED mennyezeti lámpa Puk Maxx Plus, matt króm

A Puk Maxx Plus LED-es lámpatest mennyezetre és falra egyaránt felszerelhető, így számos követelménynek megfelel. Minimalista kialakításának köszönhetően csodálatosan illeszkedik a különböző belsőépítészeti stílusokhoz. A fényerő egy külső fényerőszabályzóval állítható (exkluzív), így a szoba hangulata a saját preferenciák szerint változtatható.

Mennyezeti lámpa Big Boho, rattan, fekete/bézs Mennyezeti lámpa Big Boho, rattan, fekete/bézs

A Big Boho mennyezeti lámpa rattanból és pamutból készült, feltűnő dizájnnal rendelkezik, és kontrasztos színvilágával meggyőző. A fekete és a bézs feltűnő színkontrasztja teszi teljessé a lámpa kialakítását.

LED gyűrűs panel 18W 4200K kerek fekete LED gyűrűs panel 18W 4200K kerek fekete

LED mennyezeti világítás Mailak, hossza 97 cm LED mennyezeti világítás Mailak, hossza 97 cm

A Mailak LED mennyezeti lámpa tökéletes választás azoknak, akik értékelik a modern dizájnt és a funkcionalitást. A két LED táblával és külön-külön kapcsolható fényforrásokkal felszerelt Mailak mennyezeti lámpa egyedi megvilágítást biztosít. A meleg fehér fényszín és a geometrikus kialakítás minden modern kialakítású helyiségben kiemelkedővé teszi. kapcsolás: 1 x: minden be van kapcsolva, 2 x: csak

Népszerű termékek

Gyermek parafaszőnyeg - ugróiskola
41 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ágy, menta, 160x200, ELSIE
219 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Íróasztal Dallas D13 tölgy Sonoma
62 013 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Oldalsó panel Kate 720x564 fekete
19 111 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nappali szett Providence N115
226 300 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Kinan függő lámpa korongokkal, fekete-arany
54 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nagy súlyú, rövid ujjú póló, sötétkék, L
3 088 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Kinszasa 2 150 fehér/tükör
203 238 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Antracit konyharukavica 19 x 32 cm - Gaya Ambiente
4 760 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szappantartó 21
15 792 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Törölköző EXCELLENT 17x24 cm
777 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szőnyeg New Shiraz 1,4/2,0 3708 S55
12 450 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lábtörlő dm5070hom1 50x70 home
4 252 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Moza termosztatikus zuhanykeverő
46 798 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED-es mennyezeti lámpa Cinderella fa CCT 30 x 30 cm
26 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Felvázolt színes absztrakció (10007S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ÁLMODJ SZÉPEKET falmatrica 3.
4 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024