50 908 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Ferreros LED-es mennyezeti lámpa melegfehér fényével és nagy, 3360 lumenes fényáramával világos megvilágítást biztosít. Időtlen formatervezésének és fehér színvilágának köszönhetően szinte bármilyen helyiségbe és berendezési stílusba illik.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Ferreros LED-es mennyezeti lámpa melegfehér fényével és nagy, 3360 lumenes fényáramával világos megvilágítást biztosít. Időtlen formatervezésének és fehér színvilágának köszönhetően szinte bármilyen helyiségbe és berendezési stílusba illik.

Mennyezeti lámpák

Üdvözöljük az Mennyezeti lámpák alkatéziséhez szóló weboldalon! Itt minden információt megtalálhat a mennyezeti lámpákról és azok különböző kategóriáiról. Az oldalunk célja, hogy segítséget nyújtson Önnek a legmegfelelőbb mennyezeti lámpa kiválasztásában, hogy otthona vagy munkakörnyezete szebbé, hangulatosabbá és funkcionálisabbá váljon.

Az Mennyezeti lámpák kategória széles választékkal rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy megtalálja az Ön egyedi ízlésének és igényeinek legmegfelelőbb darabot. Az oldalunkon többféle típusú mennyezeti lámpával találkozhat, beleértve a klasszikus, modern, ipari, vintage és design stílusú darabokat is. Mindegyik stílus különleges hangulatot teremt és feldobja a tér atmoszféráját.

Az oldalunkon részletes információkat találhat minden mennyezeti lámpa típusról, beleértve a méreteket, anyagokat, színeket és formákat. Minden lámpát alaposan leírunk, hogy segítsünk Önnek megismerni a termék tulajdonságait és előnyeit. Továbbá, a képek segítségével részletesebben megtekintheti a terméket és elképzeli, hogyan illeszkedne az Ön otthonába vagy munkakörnyezetébe.

Weboldalunkon számos további információ és tipp található a mennyezeti lámpák beszerzésével és használatával kapcsolatban. Megtudhatja, hogyan válasszon megfelelő méretű lámpát a helyiséghez, hogyan helyezze el a lámpákat a legjobb fényerősség érdekében, valamint hogyan tartsa karban és tisztán a mennyezeti lámpákat. További tanácsokat adunk arra vonatkozóan is, hogyan kombinálhatja a mennyezeti lámpákat más világítási lehetőségekkel, például a falikarokkal vagy asztali lámpákkal.

Az Mennyezeti lámpák alkatézis weboldalunkon a legfontosabb szempont az Ön elégedettsége és elégedett ügyfélként való visszatérése. Ezért cégünk garantált minőséget nyújt minden termékéhez, és szakszerű javaslatokat tesz a megfelelő lambaválasztással kapcsolatban. Bízunk benne, hogy weboldalunk eléri az Ön elvárásait és segít Önnek megtalálni a tökéletes mennyezeti lámpát otthonában vagy munkakörnyezetében.


Golden Duo mennyezeti lámpa 40cm szürke/zöld/arany Golden Duo mennyezeti lámpa 40cm szürke/zöld/arany

A Golden Duo mennyezeti lámpát vonzó, kettős árnyékoló megjelenés jellemzi. Az aranyszínű belső árnyékoló két szürke és sötétzöld színű bársony szövetcsík közötti résen keresztül látható. A mennyezeti lámpa belső oldala szintén aranyszínű, így a kibocsátott fény nemcsak tökéletesen tükröződik, hanem meleg csillogással is rendelkezik.

Lindby Kyron LED mennyezeti lámpa, ezüst titán Lindby Kyron LED mennyezeti lámpa, ezüst titán

A Kyron LED-es mennyezeti lámpa a spirálra emlékeztető formájával hívja fel magára a figyelmet. A normál fali kapcsoló segítségével 3 fokozatban könnyedén tompítható. A fényes, melegfehér LED-ek elegendő megvilágítást biztosítanak.

Lindby Estar mennyezeti lámpa, hat izzós Lindby Estar mennyezeti lámpa, hat izzós

Az Estar mennyezeti lámpa három különböző irányú vasrúdból áll. Minden rúd végén egy-egy foglalat található. Mivel a fényforrások a nyitott kialakításnak köszönhetően jól láthatóak, izzószálas fényforrásokat kell használni.

Dejan mennyezeti körlámpa, fényes króm, 3 izzós Dejan mennyezeti körlámpa, fényes króm, 3 izzós

A krómozott felületnek köszönhetően a Dejan mennyezeti lámpa egyedülállóan modern fényforrás a fürdőszobában, amely célzott reflektorfényt biztosít.

LED lámpa keret középső, 3 000 K, alumínium LED lámpa keret középső, 3 000 K, alumínium

A Frame Mid LED mennyezeti lámpatest két egymáson átfedő, téglalap alakú fémkeretből áll. A meleg fehér LED-ek az alján lévő szaténozott műanyag burkolatok mögé vannak beépítve. A két terület külön-külön is kapcsolható (memóriafunkcióval). Ezenkívül a keretek elforgathatók, így a kialakítás a saját preferenciáinknak megfelelően módosítható.

mennyezeti lámpa foci, négyégő, ezüst-fehér mennyezeti lámpa foci, négyégő, ezüst-fehér

A mennyezeti lámpa labdarúgó alkalmas dekoratív világításként minden gyermek és tinédzser szobájába. A kerek lámpa közepén egy labdarúgó található, amelyet négy E14-es foglalat és 20 meleg fehér LED vesz körül.

Mennyezeti lámpa Intrigo négyzet alakú fekete Mennyezeti lámpa Intrigo négyzet alakú fekete

A négy tejfehér üvegárnyékoló egy három négyzetből álló fémkerethez van rögzítve. Az Intrigo mennyezeti lámpa megfelelő megvilágítást biztosít, különösen a magas színvonalú, modern lakóterekben.

Nemes kristály menny. csillár Caroline Nemes kristály menny. csillár Caroline

Caroline számos kristály medáljával gyönyörködteti a szemlélőt, és varázslatos fényvisszaverődések tengerébe borítja a szobát

Slamp Mida lámpa, Ø 67 cm, rózsaszín/fehér Slamp Mida lámpa, Ø 67 cm, rózsaszín/fehér

A Mida egy elegáns és kifinomult megjelenésű, dizájnos mennyezeti lámpa. Téglalap alakú elemekből áll, amelyek a kiváló minőségű ékszerekre emlékeztetnek. - fali lámpaként is használható - design by Adriano Rachele - made in Italy - Magnetic System® tartóval

Chizu LED mennyezeti lámpa, Ø28,5cm 3000K fekete Chizu LED mennyezeti lámpa, Ø28,5cm 3000K fekete

A Chizu kerek LED-es mennyezeti lámpa műanyagból készült, és az alján számos kerek nyílás található, amelyeken keresztül a beépített LED-ek fénye kibocsátásra kerül.

Rotaliana Collide H0 mennyezeti lámpa 3000K ezüst Rotaliana Collide H0 mennyezeti lámpa 3000K ezüst

A Rotaliana Collide H0 kerek LED-es mennyezeti lámpa teljes egészében alumíniumból készült, a fényt közvetett módon bocsátja ki. A Collide H0 falilámpaként is használható - Design: Paolo Dell\'Elce

Ideal Lux lefelé irányuló lámpa Spike Round, fehér, alumínium, Ø 10 cm Ideal Lux lefelé irányuló lámpa Spike Round, fehér, alumínium, Ø 10 cm

Az esztergált alumíniumból készült kerek Spike mennyezeti lámpával bármilyen helyiségben optimális alapvilágítás biztosítható. Sorban használva alkalmas például egy hosszú folyosó megvilágítására. GX53 izzót tartalmaz.

LED mennyezeti lámpa Stargate 3 izzós LED mennyezeti lámpa Stargate 3 izzós

A Stargate LED-es mennyezeti lámpatesttel egyedi hangsúlyokat lehet a nappaliban elhelyezni, hiszen fekete-arany színű kialakításával és modern formájával igazi figyelemfelkeltő. Az egyes LED csíkok szaténozott szilikon diffúzorral vannak borítva, ami vakításmentes fényviszonyokat teremt.- fázisszűrővel vagy LED dimmerrel szabályozható

Lindby Eudoria mennyezetlámpa 3 izzós fekete/arany Lindby Eudoria mennyezetlámpa 3 izzós fekete/arany

Az Eudoria mennyezeti lámpa vasból készült, feltűnő kialakításával győz meg. Fekete-arany színösszeállítású, és E14-es izzókkal szerelhető.

Paulmann Axin mennyezeti világítás IP44 E27 Paulmann Axin mennyezeti világítás IP44 E27

Az Axin egy sokoldalú, E27-es foglalattal ellátott mennyezeti lámpa, amely az IP44-es fröccsenővíz-védelemnek köszönhetően fürdőszobában vagy más nedves helyiségekben is használható, de egy előszobát is megvilágíthat, és egyszerűségének köszönhetően bármilyen enteriőrbe illeszkedik.

Mennyezeti világítás Világűr Mennyezeti világítás Világűr

A fehér mennyezeti lámpa Universe ívelt tál alakú, különböző bolygókkal és csillagokkal, valamint egy űrhajóval és egy műholddal díszített. A lámpa helyet biztosít egy E27-es izzó számára (nem tartozék).

Lámpa Enviro Star ES-60SCK Lámpa Enviro Star ES-60SCK

A Lámpa Enviro Star ES-60SCK egy modern és energiatakarékos megoldás otthonod vagy irodád megvilágítására. Az ES-60SCK egy kiváló minőségű LED lámpa, melynek köszönhetően akár 80% -kal csökkentheted az energiafogyasztást a hagyományos izzókkal szemben. Ez a lampa rendkívül hatékony és hosszan tartó, így hosszú ideig élvezheted az optimális fényerőt és meleg fehér fényét. A Lámpa Enviro Star ES-60SCK

Doro LED mennyezeti lámpa, hossza 120 cm, sötét fa, fa, CCT Doro LED mennyezeti lámpa, hossza 120 cm, sötét fa, fa, CCT

A Doro LED-es mennyezeti lámpa sötét fa árnyalatú MDF elemmel hangulatos hangulatot varázsol minden helyiségbe. Energiahatékony, nagy teljesítményű LED fényforrással. CCT: színhőmérséklet állítható a melegfehértől az univerzális fehérig terjedő fényszíntartományban. Fali kapcsolóval dimmelhető. Tartalmazza a távirányítót (2 x AAA elemet tartalmaz). A színek rögzíthetők - Éjszakai fény - Időzítő - Memória

Mennyezeti lámpa Jaxxi 41391-40R RGB LED  PL2 Mennyezeti lámpa Jaxxi 41391-40R RGB LED PL2

Cleo mennyezeti lámpa, Ø 30 cm, fehér Cleo mennyezeti lámpa, Ø 30 cm, fehér

Semleges színvilágának köszönhetően az egyszerű, kerek Cleo mennyezeti lámpa számos aktuális lakberendezési trendhez illik. Akár egyenként, akár többszörösen használjuk - például egy hosszú folyosó megvilágítására: a Cleo lágy síkbeli megvilágítást biztosít.

Népszerű termékek

Gyermek parafaszőnyeg - ugróiskola
41 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ágy, menta, 160x200, ELSIE
219 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Íróasztal Dallas D13 tölgy Sonoma
62 013 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Oldalsó panel Kate 720x564 fekete
19 111 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nappali szett Providence N115
226 300 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Kinan függő lámpa korongokkal, fekete-arany
54 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nagy súlyú, rövid ujjú póló, sötétkék, L
3 088 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Kinszasa 2 150 fehér/tükör
203 238 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Antracit konyharukavica 19 x 32 cm - Gaya Ambiente
4 760 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szappantartó 21
15 792 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Törölköző EXCELLENT 17x24 cm
777 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szőnyeg New Shiraz 1,4/2,0 3708 S55
12 450 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lábtörlő dm5070hom1 50x70 home
4 252 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Moza termosztatikus zuhanykeverő
46 798 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED-es mennyezeti lámpa Cinderella fa CCT 30 x 30 cm
26 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Felvázolt színes absztrakció (10007S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ÁLMODJ SZÉPEKET falmatrica 3.
4 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024